Death Stranding : Sådan finder du Hideo Kojima Cameo

Death Stranding
er et spil, der næsten sprænger med kammerater, så det er en lille overraskelse, at du kan se spillets skaber på et bestemt tidspunkt. Det er dog stadig let at gå glip af, så vi er her for at lede dig igennem hvor man kan finde Hideo Kojimas como i Death Stranding
.

Hvor finder jeg Hideo Kojimas Cameo i Death Stranding

I modsætning til andre kammerater i Death Stranding
, Hideo Kojima's er begrænset til en cutcene. Når denne cutcene er færdig, vil du ikke være i stand til at få øje på ham på noget andet tidspunkt i spillet.

Heldigvis er det nær starten af ​​spillet, så hvis du går glip af det, kan du starte et nyt spil og spore det på cirka 20 minutter, hvis du skulle gå glip af det.

For at finde det, skal du starte et nyt spil og gå igennem prologen. Spil spillet normalt, indtil du leverer din første pakke, og se derefter på de snescenes, der ser Sam acceptere en anmodning om at bortskaffe et organ med en anden leveringsperson.

Herfra vil du blive behandlet med et par stykker, der viser Sam den anden leveringsperson, der går til stedet, hvor de vil bortskaffe kroppen, kun for at køretøjet går ned og for dem at blive angrebet af BTs.

Hold øje med BT'erne, der stiger op fra den sorte goo på jorden omkring den anden leveringsperson. Efter at føreren af ​​køretøjet er dræbt, griber en BT med briller, der ligner Hideo Kojima, den anden leveringsperson ved benet.

Og det er alt, hvad der er virkelig til det. Det er ikke den mest kløgtige komo nogensinde, men det er stadig en pæn selvindsats alligevel.

Tid der kræves: 20 minutter.

Så for at sammenfatte, hvordan du kan finde Hideo Kojima's como ind Death Stranding
:

  1. Start et nyt spil

    Kameraet kan kun findes i starten af ​​spillet.

  2. Spil gennem prologafsnittet

    Spil gennem spillet, indtil du kommer til den første levering.

  3. Se følgende skæreskaler

    Du kan se Hideo Kojima i form af en af ​​de sorte goo BT'er, der trækker ned på den leveringsperson, der slutter sig til Sam i bortskaffelse af en krop.

For mere om Death Stranding
, tjek vores guía wiki. Den har tip og tricks til, hvordan man kan se andre kammerater fra berømtheder som Conan O’Brien og Junji Ito.

Posten Death Stranding
: Sådan finder du Hideo Kojima Cameo dukkede først ud på emagtrends.

Loading...
Loading...